top of page

VårgårdaHus och HusCompagniet väljer OurLiving för digitalisering

VårgårdaHus och HusCompagniet har valt vår tjänst “OurLiving All Inclusive”, vilket innebär att vi producerar och distribuerar digitala bopärmar till deras kunder, tillsammans med vår boendeplattform som även inkluderar ärendehantering.


VårgårdaHus och HusCompagniet kommer nu att, till köparna av alla nyproducerade bostäder, kunna effektivisera och kvalitetssäkra sammanställning och leverans av dokumentation genom digitala bopärmar i OurLiving.


Vid inflyttningen publiceras den digitala bopärmen med ett knapptryck och kunden får all information och dokumentation i en lättanvänd mobilapp, med högre kvalitet, en bättre kundupplevelse och dessutom på ett klimatsmart sätt. Bostadsägaren kan sedan själv på ett enkelt sätt hålla all information om sin bostad uppdaterad - ritningar, avtal, kvitton/garantier, bruksanvisningar, färgkoder, drift och skötselinstruktioner etc. Och OurLiving-appen hjälper även den nyblivna husägaren att ta hand om sin bostad genom underhållsförslag via push-notiser i mobilen.


VårgårdaHus är en hustillverkare med en mycket engagerad och yrkeskunnig personal. De gillar att bygga hus och deras målsättning är att ha marknadens nöjdaste kunder! De vill ge alla sina kunder ett bra bemötande, trygghet, full valfrihet och såklart bästa kvalitet! Deras målsättning är att ha marknadens nöjdaste kunder och de strävar alltid efter att göra sitt bästa.

HusCompagniet är en hustillverkare som tack vare lång erfarenhet och gedigen kunskap erbjuder sina kunder ett tryggt husköp. De har byggt fler än 20 000 hus bara i Danmark – det är vart tredje nybyggt hus där! De är marknadsledande på enfamiljshus och planerar att fortsätta växa. Kraven på flexibilitet och unik arkitektur ökar hela tiden, samtidigt som det traditionella huset fortfarande är populärt bland många kunder. De är inte rädda för att prova nya trender och funktioner, men erbjuder samtidigt tidlösa och välbeprövade lösningar.


För mer information kontakta

Ercan Okur

+46 766 23 00 32

Comments


bottom of page