top of page

Vi söker två utvecklare

Du erbjuds

Anställning i ett produktbolag där vi äger hela produktens livscykel från utveckling till support. Du har stor möjlighet att vara med och påverka hur du jobbar, hur vår tekniska molnplattform utvecklas och hur funktioner implementeras. Vi tillämpar frihet under ansvar. Vi jobbar med moderna verktyg och teknologier tex GitHub, Visual Studio Code, AWS etc. Vår teknikstack är: React.js. Webpack, Mobx, Typescript, Emotion, Koa, Express, Node.js, PostgreSQL.


Jobbeskrivning

Du kommer förvalta och utveckla våra applikationer för fastighetsbranschen.  Vi har idag i huvudsak två applikationer en app och ett backoffice som är webbaserat. Applikationerna utvecklas i framför allt Javascript/React.

Du ska jobba som frontend-utvecklare men vi ser gärna att du växer till en fullstack-utvecklare. Vi vill att du är med och diskuterar, skriver, testar och förbättrar funktioner i plattformen.


Vi söker dig som 

  • Har mycket god kunskap om Frontend-utveckling i JavaScript

  • Har minst tre års erfarenhet av professionell utveckling

  • Har en förmåga att få saker och ting gjorda på ett strukturerat sätt

  • Tycker om att jobba i en liten grupp där du har möjlighet att påverka

  • Bonuspoäng om du har erfarenhet av CSS, Node.js, PostgreSQL, AWS

  • Pratar svenska eller engelska


Om anställningen

Sysselsättningsgrad: Heltid

Roll: Frontend-utvecklare, Fullstack-utvecklare

Branch: Proptech

Företagets storlek: 4 anställda

Företagets struktur: Privat. Ägs av de anställda samt externa finansiärer.


Om företaget 

OurLiving utvecklar en digital plattform för bostadsutvecklare, fastighetsförvaltare och bostadsrättsföreningar. Fastighetsbranschen har varit ganska sen på att digitaliseras, så när vi utvecklar fler nya användarvänliga funktioner hjälper det verkligen kunderna att effektivisera och förbättra sina processer.  Exempel på kunder är BoKlok, PEAB, HSB.

OurLiving växer hela tiden, och vi vill att personalen ska växa med oss. Att stötta varandra och dela kunskap mellan kollegorna är något som värderas högt. Vi sitter i Västra Hamnen i Malmö, ett kort avstånd från Malmö C.


Kontakta

Erik Arnwald erik.arnwald@ourliving.se 0703-370037

Comments


bottom of page