reformhus_li_rgb_edited.jpg

Reformhus – en unik hustillverkare

Vi på Reformhus har ett unikt sätt att bygga hus. Istället för att isolera väggarna med stenull så utgår konstruktionen från isolermaterialet PIR. Tack vare PIR:ens höga isolervärde får vi en vägg som är 15% tunnare men har 25% bättre isolervärde än branschgenomsnittet. Det ger mer boyta på samma byggyta och lägre driftskostnader.

Hållbara och attraktiva lågenergihus efter era behov och önskemål

När du bygger hus med oss börjar du med att antingen välja någon av våra husmodeller, eller så hjälper någon av våra arkitekter dig att rita ett unikt hus utifrån era önskemål. Vår projektavdelning har lång erfarenhet av projektutveckling och vet vad som krävs för att förverkliga din vision. Vårt byggsystem och arbetssätt bygger på flexibilitet och skräddarsydda lösningar, något som är möjligt tack vare vårt smarta byggsystem.

Alla element till husen tillverkas i vår fabrik i Skåne och levereras till platsen för ditt kommande drömhus.

reformhus1.jpg

Att bygga ett hus från Reformhus är en smidig process där du som kund kan känna dig helt trygg med att allt sker enligt konstens alla regler. Börja resan mot ditt drömboende redan idag på reformhus.se. Där hittar du alla våra husmodeller, mer information om vårt byggsystem, svaren på de vanligaste frågorna om lågenergihus och mycket mer.

OurLiving hos Reformhus

Med hjälp av OurLiving levererar Reformhus digitala bopärmar där slutkunderna kan lägga in all nödvändig information. Tjänsten hjälper till att hålla ihop dokumentationen i ett projekt, och gör det enklare för kunderna att hitta all den information de behöver.

profilbild-Joachim.jpg

"Det är nödvändigt att få till en digital struktur så att man även kan ta hand om våra kunder på ett enkelt och smidigt sätt i eftermarknadsfasen.

 

Joachim Svedin, Ansvarig för affärsområde Lägenheter

 

Inloggning i appen

 

OurLiving kan laddas ner till smartphone eller läsplatta med operativsystem iOS (App Store) eller Android (Google Play). Alternativt kan du logga in från en dator via office.ourliving.se

 

I samband med tillträde får du som är bostadsköpare ett mail med inbjudan till din bostad och eventuell bostadsrättsförening i OurLiving. Genom att följa anvisningarna i inbjudningsmailet och aktivera ditt konto kommer din bostad och bostadsrättsförening automatiskt att dyka upp i appen. Om det finns flera bostadsrättsinnehavare i samma bostad får ni vars ett konto, kopplade till samma bostad.

 

Om du inte har tagit emot något mail med inbjudan till din bostad i OurLiving kan du meddela din kontaktperson hos Reformhus. 

 

När du har kommit in i appen och kan se din bostad och bostadsrättsförenings sida ska du komma åt all den information som Reformhus har lagt in. Sedan kan du själv fylla på med önskat innehåll. Om du t.ex. målar om i sovrummet kan du skriva in den nya färgkoden i appen, Du kanske behöver veta den längre fram?

Läs mer under avsnittet Kom igång.

 

 

Behöver du teknisk support?

 

Vid tekniska problem eller behov av support i OurLiving-appen, ta i första hand kontakt med support@ourliving.se