top of page
projects_lgreen.jpg

Referens Digital kund- och boendeplattform

skanska_hem_logo.png

Vi på Skanska Nya Hem är mycket stolta över husen som bygger och vill verkligen att du också ska trivas och njuta av din nya bostad.  Exempelvis i vårt projekt i Tullholmsviken bor Karlstads nöjdaste kunder enligt NKI-undersökningen 2019.

nki_banner.png

Nu fortsätter vi vårt arbete för en riktigt bra boendeupplevelse. Du som nu flyttar in i Brf Lakholmen i Karlstad får därför all information om din nya bostad digitalt i OurLiving-appen istället för i en gammaldags pappersbopärm. Det gör att vi tillsammans kan spara på jordens resurser och att du alltid har t.ex. dina bruksanvisningar lätt tillgängliga när du behöver dem.

I appen finns också en gemensam yta för varje ny bostadsrättsförening, där medlemmarna får föreningsinformation, dokument, kontaktuppgifter och  notiser om allt som händer och gemensamma aktiviteter. Styrelsen kan också ladda upp interna dokument som bara styrelsemedlemmar ska kunna se. 

Inloggning i appen

 

OurLiving kan laddas ner till smartphone eller läsplatta med operativsystem iOS (App Store) eller Android (Google Play). Om du ska ladda ner appen till en läsplatta så tänk på att söka efter OurLiving mobilapp.
Om du inte skulle ha tillgång till smartphone eller läsplatta kan du alternativt logga in på din dator på office.ourliving.se .

 

I samband med tillträde får du som är bostadsköpare ett mail med inbjudan till din bostad och bostadsrättsförening i OurLiving. Genom att följa anvisningarna i inbjudningsmailet och aktivera ditt konto kommer din bostad och bostadsrättsförening automatiskt att dyka upp i appen. Om det finns flera bostadsrättsinnehavare i samma bostad får ni vars ett konto, kopplade till samma bostad.

 

Om du inte har tagit emot något mail med inbjudan till din bostad i OurLiving kan du meddela din kontaktperson hos Skanska Nya Hem.

 

För projektet Brf Lakholmen i Karlstad är Ulrika Nordh kundansvarig. Du når henne på 010-448 94 37 eller ulrika.nordh@skanska.se

 

När du har kommit in i appen och kan se din bostad och bostadsrättsförenings sida ska du komma åt all den information som Skanska Nya Hem har lagt in. Sedan kan du själv fylla på med önskat innehåll. Om du t.ex. målar om i sovrummet kan du skriva in den nya färgkoden i appen, du kanske behöver veta längre fram?

Läs mer under avsnittet Kom igång.

Behöver du teknisk support?

 

Vid tekniska problem eller behov av support i OurLiving appen ta i första hand kontakt med support@ourliving.se

bottom of page