top of page
projects_lgreen.jpg

Referens Digital kund- och boendeplattform

hsb-logo_140x101.png
Turning Torso använder OurLiving

OurLiving introducerades under 2019 i en av Malmös mest spektakulära byggnader - Turning Torso. De gamla pappersbopärmarna från 2004 ersattes av uppdaterad digital information om varje lägenhet samt en gemensam boendekommunikation och bokningsfunktion i OurLiving-appen.

tt_banner_logo.png

Digitala bopärmar till skrapans 147 lägenheter

Fram till September 2022 var Turning Torso den högsta skrapan i Sverige med sina 54 våningar och 190,4 meter. Byggnaden omfattar 147 lägenheter och alla dessa har fått sin digitala bopärm levererad av OurLiving.


Kommunikation med alla boende

I byggnaden passerar varje dag mängder av människor receptionen – både boende och tjänstemän.  Receptionen har använt OurLivings kommunikationsverktyg flitigt och informerat och kommunicerat ut om diverse nyheter till alla som bor och/eller berörs av byggnaden.

Bokning av gemensamma utrymmen

Sedan i Januari 2023 är även bokningsfunktionen tillgänglig på plattformen. Det innebär att de boende nu kan boka fastighetens gemensamma utrymmen och inventarier direkt genom appen, istället för att åka ner till receptionen för att boka.  Läs mer om våra olika boendefunktioner här →

 

HENRIK JARL, VD OURLIVING KOMMENTERAR:

-"Att få vara med och fortsätta utveckla en av Sveriges mest spektakulära byggnader är fantastiskt givande. HSB Sundsfastigheter fortsätter att utvidga plattformen med våra olika funktioner vilket visar styrkan i vårt erbjudande och betydelsen för hyresvärdar och bostadsrättsföreningar att kunna integrera alla typer av boendekommunikation i en och samma app".

bottom of page