top of page

3hus fortsätter att välja OurLiving som digital leverantör

Våra vänner på 3hus har under de senaste tre åren använt OurLivings plattform för hantering av inredningsval, digitala bopärmar och kommunikation mot kunder. Under maj och juni var ytterligare två bostadsprojekt redo för inflyttning - Brf Smedlyckan och Brf Terasshusen.


De digitala bopärmarna till det nybyggda Brf Smedlyckan i Teckomatorp levererades i slutet av maj i samband med inflyttning. Husen består av både ett- och tvåplanshus, där varje bostadsköpare har fyllt sin bostad med material och inredning för bästa komfort och känsla. Genom OurLiving-plattformen har inredningsvalen tidigare i processen visualiserats och valts ut för att senare också användas som rapporter till byggare i bostäderna.


På liknande sätt har vi under Juni levererat 65 digitala bopärmar till Brf Terrasshusen som är byggt i Trelleborgs nyaste stadsdel på ett av stadens högsta läge. Lägenheterna är moderna med ljusa, rena inredningslinjer där influenser från norden dominerar hemmet.


De två bostadsrättsföreningarna får nu tillgång till appen och alla grymma funktioner som OurLiving erbjuder! Läs mer om funktioner för bostadsrättsföreningar här


ourlivings boendeplattform 3hus
boendeplattform


Om 3hus

3Hus är ett driftigt och personligt fastighetsbolag som värderar sina kundrelationer högt. 3Hus är en platt organisation med korta beslutsvägar och bygger 250-300 nya bostäder per år.
Comments


bottom of page