top of page

Avtackning av våra duktiga praktikanter

Idag avtackar vi våra duktiga praktikanter Leo Eriksson och Oliver Kellgren som har varit med oss de senaste månaderna. Oliver har varit med oss i hela 28 veckor, och Leo i 16 veckor. Båda startade som praktikanter hos #OurLiving och har varit med genom hela förvärvsprocessen.


Vad har ni fått göra under er tid på OurLiving/Compare-IT?

"Väldigt mycket! Vårt arbete har varit varierande och utmanande. Vi har suttit med utvecklingsteamet och har bl.a. hjälpt till med att ta fram en publik hemsida för bostadsrättföreningar, samt skapat en admin-hemsida för OurLivings support. Vi har även utvecklat en del funktioner i appen."


Vad tar ni med er från er tid här?

"Det har varit väldigt lärorikt att få insikt i hur ett bolag arbetar och agerar. Det är roligt att arbeta tillsammans med så duktiga och erfarna utvecklare, och man har lärt sig mycket från dem. "


Vad har varit det roligaste med att praktisera här?

"Utvecklingsteamet är verkligen kanon! De har varit väldigt omhändertagande och välkomnande, och vi har haft väldigt roligt ihop. Det har varit kul att gå till jobbet varje morgon!"


Leo och Oliver studerar Front-end development på Malmö Medieinstitut, och tar examen om ett par veckor. Vi önskar er all lycka till i era karriärer!

コメント


bottom of page