top of page

Nytt projekt med Reformhus

Snart flyttar de Boende in i Reformhus nyproducerade bostadsrätter i Brf Tellus som ligger i centralt läge i Vinslöv, Hässleholm.


I samband med detta får de boende tillgång till sin digitala bopärm som är levererad från oss på OurLiving. I den digitala bopärmen kan varje bostadsköpare hitta all information de behöver om bostadens material och inventarier. Varje bostad har inretts med en neutral färgskala, ett kvalitativt kök från Ballingslöv, maskinell utrustning från Electrolux och fönsterbänkar i vacker kalksten. Skötselråd och underhåll för de olika inventarierna går enkelt att att hitta och schemalägga i appen.


BRF Tellus kommer dessutom kunna fortsätta kommunicera med de boende genom OurLivings app och plattform. Det går att läsa mer om Brf Tellus på Reformhus hemsida."Det är nödvändigt att få till en digital struktur..."


Joachim Svedin, som är ansvarig för “affärsområde lägenheter” på Reformhus, har tidigare kommenterat hur OurLiving hjälper till att effektivisera och förbättra kundnöjdheten:


“En av våra största utmaningar är att vi just nu är i en stor expansionsfas med en organisation som har väldigt få anställda. Där kommer OurLiving till sin rätt, när man kan stötta oss med tjänsten som hjälper till att hålla ihop dokumentationen i ett projekt på ett väldigt effektivt sätt. Det är nödvändigt att få till en digital struktur så att man även kan ta hand om våra kunder på ett enkelt och smidigt sätt i eftermarknadsfasen.”Läs hela intervjun med Joachim Svedin härNu önskar vi alla nyinflyttade i Brf Tellus ett stort lycka till med inflyttning, era nya bostäder och era digitala bopärmar!Klicka här för att läsa pressmeddelandet på cision
Klicka här för att gå tillbaka till OurLivings nyheter


Comments


bottom of page