top of page

Fler leveranser till Optimalahem gruppen

Brf Optimalahem i Båstad 2 har avropat 24 bostäder med inflyttning i slutet av januari. I projektet har Optimalahem gruppen använt OurLivings plattform för inredningsval, digitala bopärmar och kommunikation.


Vidare kommer bostadsrättsföreningen fortsätta att använda OurLivings digitala boendeplattform och verktyg för bland annat styrelsehantering och boendekommunikation.

HENRIK JARL, VD OURLIVING KOMMENTERAR:

-"Dessa typer av kontinuerliga affärer är viktiga för vår verksamhet. Inte bara för att det driver tillväxt utan kanske främst för att det skapar möjligheter för mer långsiktiga affärer och SaaS-intäkter från bostadsrättsföreningarna. Vi vill fortsätta förstärka vår position och vara den leverantör som möter kundernas behov med högsta kvalité. Vi ser fram emot fortsatt gott samarbete med Optimalahem gruppen. “

Sedan 2019 använder Optimalahem gruppen OurLivings system för samtliga bostadsprojekt. Den digitala plattformen sträcker sig från projektering till eftermarknad och ger Optimalahem gruppen full överblick över sina projekt och bostäder.


Klicka HÄR för att mer om samarbetet på Optimalahem gruppens kundsida


Läs hela pressmeddelandet HÄRComments


bottom of page