top of page

Två nya projekt med Lyckos

Uppdaterat: 22 nov. 2022

Lyckos har avropat ytterligare två projekt där man använder OurLivings digitala bopärmar och kommunikationsfunktioner.


BRF SVARTE SJÖPELARE, YSTAD.

Förra veckan flyttade de första boende in i Lyckos nyproducerade bostadsrätter i Brf Svarte Sjöpelare, Ystad. I västra delen av Svarte, bara 500 meter från stranden har 32 moderna och väldesignade tegelhus byggts upp. Samtliga 32 bostäder kommer vid inflytt att få varsin digital bopärm levererad av OurLiving där de enkelt finner all nödvändig information om sina nya bostad. Specifikationer om bostaden, materialval, användarmanualer och garantier för alla inventarier är sparat och samlat på ett snyggt och strukturerat sätt i OurLiving-appen.


BRF LÄNGTAN, KÄVLINGE

BRF Längtan i Kävlinge ska med sina 14 radhus använda OurLiving-plattformen för digitala bopärmar och kommunikationsfunktioner. Första inflyttning är planerat till den 29 november och resten i december. Även här kommer bostäderna att använda de digitala bopärmarna samt kommunikationsfunktionerna.


HENRIK JARL, VD COMPARE-IT KOMMENTERAR:

-"Dessa typer av kontinuerliga affärer stärker vår SaaS-affär och genom att leverera kvalité i samtliga projekt så hoppas vi också stärka våra kundrelationer ytterligare. Med Lyckos har vi ett nära och långvarigt samarbete och har nu fullt fokus på de båda aktuella projekten"

Vi är övertygade om de nyinflyttade kommer att trivas i sina nya bostäder och får användning av OurLiving-appen. Vi på OurLiving önskar alla ett varmt lycka till era nya bostäder!


Klicka HÄR för att läsa pressmeddelandet på CisionBesök Lyckos hemsida

Gå tillbaka till våra senaste nyheter

Comments


bottom of page