top of page

Mecon Bostads Station 1901 flyttar in

Inflyttning är i full gång för de boende i Mecon Bostads projekt Station 1901 som ligger centralt i Roslags-Näsby. Projektet har 116 bostäder och består av lägenheter, takvillor och stadsradhus. Det centrala läget och spännande arkitekturen gör Station 1901 till ett av de mest vitala bostadskvarteren som växer fram i Roslags-Näsby.

Första gången med digitala bopärmar

För första gången tar Mecon Bostad emot digitala bopärmar från oss på OurLiving. Samtliga 116 bostäder får varsin digital bopärm baserat på bostadens specifika färger och inventarier. Om de senare skulle välja att ändra väggfärg, införskaffa ytterligare inventarier eller kanske sälja lägenheten vidare - finns alla möjligheter att uppdatera bopärmen samt överlämna den till nästa bostadsinnehavare.


Kommunikationsverktyget används flitigt

Mecon bostad har i tidigare projekt använt kommunikationsdelen från OurLiving-plattformen flitigt. Innan säljstart har verktyget används som ett sätt att informera och marknadsföra projektet till olika intressenter. Efter försäljning fortsätter Mecon att använda kommunikationsverktyget för information och nyhetsutckick kring det berörda projektet. För att bostadsköparna inte ska missa något under projektets gång, får de push-notiser skickade till sig via appen när ny viktig information läggs upp. På grund av den tidiga och flitiga kundkontakten har Mecon Bostad på ett effektivt sätt kunnat informera både spekulanter och kunder genom hela byggprocessen.

Nu önskar vi alla bostadsinnehavare ett stort lycka till med inflyttning!

Läs mer om vårt samarbete med Mecon bostad här


Bilder tagna från: https://www.station1901.se/


Comments


bottom of page