top of page

Turning Torso börjar använda bokningsfunktionen

De boende i skyskrapans 147 lägenheter kan nu äntligen boka fastighetens gemensamma utrymmen direkt genom OurLiving appen.


Samarbetet med HSB Sundsfastigheter och Turning Torso startade redan 2019 då OurLiving levererade digitala bopärmar till alla 147 lägenheter som ryms i den spektakulära byggnaden på 54 våningar och 190,4 meter.


Receptionen har sedan dess även använt boendeplattformen flitigt och informerat och kommunicerat ut om diverse nyheter till alla som bor och/eller berörs av byggnaden. Från och med den här veckan kommer även bokningsfunktionen vara tillgänglig i appen, och de boende behöver inte längre gå ner till receptionen när de vill boka fastighetens gemensamma utrymmen.


HENRIK JARL, VD OURLIVING KOMMENTERAR:

-"Att få vara med och fortsätta utveckla en av Sveriges mest spektakulära byggnader är fantastiskt givande. HSB Sundsfastigheter fortsätter att utvidga plattformen med våra olika funktioner vilket visar styrkan i vårt erbjudande och betydelsen för hyresvärdar och bostadsrättsföreningar att kunna integrera alla typer av boendekommunikation i en och samma app".

Läs pressmeddelandet här


Comments


bottom of page