top of page

HSB Sundsfastigheter lägger order på OurLivings digitala lösningar

HSB Sundsfastigheter kommer att införa OurLivings innovativa digitala lösningar i 128 hyreslägenheter beläget vid Hyllie Boulevard i Malmö. Avropet gäller digitala bopärmar till samtliga bostäder samt kommunikationsverktyg och bokningsfunktionalitet genom OurLivings plattform och app.


HSB fastigheten Racketen 2 (Sportsbyn) ligger på ett eftertraktat bostadsområde i Hyllie Boulevard med 128 lägenheter fördelade på fyra till fem våningar. Projektet blir det fjärde där HSB Sundsfastigheter väljer att använda sig av OurLivings plattform och app. Tidigare har liknande funktionaliteter integrerats i HSB:s hyresfastigheter Turning Torso, Parkhusen i Hököpinge och Spiggan 2. Läs mer om HSB Sundsfastigheter här!

HENRIK JARL, VD OURLIVING KOMMENTERAR: -”Genom att integrera OurLivings digitala lösningar kan HSB Sundsfastigheter förbättra boendekvaliteten och erbjuda sina hyresgäster en modern och bekväm livsstil. Vi är mycket glada att HSB Sundsfastigheter än en gång väljer att lägga till våra lösningar i sitt erbjudande. ” OurLiving erbjuder en unik digital plattform där hyresgästerna kan hantera olika aspekter av sina boenden. Genom appen kan de boende enkelt få tillgång till information om bostadens inventarier, boka gemensamma utrymmen och anmäla fel och reparationer till hyresvärden. Kommunikationsverktygen möjliggör en direkt och smidig interaktion mellan hyresgäster och hyresvärden, vilket underlättar snabb kommunikation och hantering av frågor och förslag. Införandet av OurLivings digitala verktyg är en del av HSB Sundsfastigheters engagemang för att ständigt utveckla och förbättra sina bostadsområden för att möta de moderna behoven hos dagens hyresgäster.

Klicka här för att läsa mer om alla våra funktioner!


hyresrätter hsb
bostäder

Kommentare


bottom of page