top of page

Utökat samarbete med Reformhus

OurLiving och Reformhus utökar sitt befintliga samarbete då Reformhus avropar fristående villor. Samarbetet har tidigare endast bestått av digitala leveranser för BRF-projekt vilket nu utvidgas med fristående villor med äganderätt.


Avropet till de 9 nybyggda husen består av digitala bopärmar med information om husets alla inventarier samt tillgång till plattformens kommunikationsverktyg. Inflyttning sker innan sommaren 2023.

HENRIK JARL, VD OURLIVING KOMMENTERAR:

-"Att vi nu utökar samarbetet med Reformhus och utvidgar erbjudandet till en ny typ av målgrupp visar att våra funktioner är uppskattade och håller hög standard och kvalité. Att konceptet fungerar för fristående hus vet vi sedan tidigare, och det är alltid roligt när våra kunder väljer att utvidga.

JOACHIM SVEDIN, ANSVARIG AFFÄRSOMRÅDE LÄGENHETER REFORMHUS KOMMENTERAR:

- ”Extra roligt att vi på Reformhus nu erbjuder våra äganderättskunder en digital bopärm, till en ny typ av målgrupp som Henrik påpekar. Detta projekt kommer hjälpa till att nå Reformhus slutliga mål att även erbjuda en digital bopärm till alla våra B2C-kunder på villasidan.”

Läs mer om vårt samarbete med Reformhus på Reformhus kundsida

Klicka här för att läsa hela pressmeddelandet

Comments


bottom of page