top of page

Fler digitala funktioner inom solenergi lanseras

Under hösten har OurLiving, i rask takt, rullat ut digitala funktioner för solenergiprojekt. Först ut lanserades en digital projektpärm som samlar viktig information och dokumentation kring projektet och levereras i OurLivings plattform (app och webb) till kund vid idrifttagningen. Bolaget lanserar nu även felanmälan och inbyggd ärendehantering direkt i appen.


Vid felanmälan skickas all information om anläggningen vidare till OurLiving som kan återkoppla direkt i appen och dessutom skicka pushnotiser vid statusändringar. Via appen har kunden dessutom möjlighet till bokning av service. Dessa funktioner kompletterar de funktioner som har lanserats tidigare under hösten, vilket gör att OurLiving tar en tydlig position som en digital spelare i solenergibranschen.

HENRIK JARL, VD OURLIVING KOMMENTERAR:

- OurLivings digitala plattform som utvecklats för fastighetsbranschen under många år och nu anpassas är en verklig game changer för den inte speciellt digitala solcellsbranschen. Den digitala projekthanteringen underlättar enormt för både projektorganisationen och för kunden, samtidigt som vi minimerar klimatavtrycket i och med den digitala leveransen av information och dokumentation. Att felanmälan och serviceavrop nu också sker smidigt direkt genom appen ger ytterligare kundvärde.“ourliving solenergi

Comments


bottom of page