top of page

Ny order av energilagringssystem på 0,5 MSEK

Statens Fastighetsverk har tilldelat OurLivings dotterbolag Solarfuture tilläggsbeställningar av energilagringssystem på befintliga anläggningar på Hovdala Slott samt Tomarps Kungsgård. Ordervärdet är drygt 0,5 MSEK.


Uppdraget som tilldelats av Statens Fastighetsverk innebär installation av batterier och energilagringssystem kopplat till anläggningar som uppförs av dotterbolaget Solarfuture i Sverige AB. Dels till en markanläggning med solceller vid Hovdala slott utanför Hässleholm, dels vid uppförd solcellsanläggning på Tomarps Kungsgård utanför Klippan i Skåne. Uppdraget omfattar totalt 531 tkr varav Tomarps Kungsgård står för 173 tkr och båda projekten beräknas levereras senast under våren.

HENRIK JARL, VD OURLIVING KOMMENTERAR:

-"Uppdraget är ett av våra första större leveranser inom området energilagring. Energilagring är definitivt ett marknadsområde som kommer växa framöver och vi vill hela tiden ligga i framkant. Tillsammans med våra affärer med Heleneholmsskolan samt Stockholms Slott i december så visar vi med denna affär att vi tar för oss och skapar signifikant tillväxt."

Comentarios


bottom of page