top of page

Ny Solarfuture-affär på 400 tkr

Uppdaterat: 28 dec. 2022

Solarfuture i Sverige AB uppför en solcellsanläggning på den nybyggda fastigheten Nya Högaholmsskolan i Malmö. Affären är på ca 400 tsek och skall utföras under Q1 2023.


Nyligen informerade OurLiving att bolaget förvärvar Solarfuture i Sverige AB i syfte att driva tillväxt och lönsamhet samt att visualisera solproduktionen i OurLiving-plattformen. Tillträde beräknas preliminärt ske den 30 december. Solarfuture har ett jämnt inflöde av affärer och denna gång gäller det Högaholmsskolan i Malmö. På uppdrag av BlueTHOR AB, del av RNDV Holding, uppför Solarfuture i Sverige AB en solcellsanläggning på den nybyggda fastigheten. Affären är på ca 400 tsek och skall utföras under Q1 2023. Anläggningen omfattar ca 37 kW med en bedömd produktion på ca 36 000 kWh per år.

HENRIK JARL, VD OURLIVING KOMMENTERAR:

-"Vi har stora ambitioner med vårt förvärv av Solarfuture i Sverige AB och branschens tillväxt gör att det uppstår många möjligheter och Nya Högaholmsskolan i Malmö är en sådan. Visualisering av solproduktionen kommer vara viktig framöver och här vill vi utmärka oss med smarta lösningar. Solarfuture kommer bidra med hela kedjan av tjänster som krävs för en bra leverans och nöjd kund.”

MIKAEL KARLSSON, VD SOLARFUTURE I SVERIGE AB KOMMENTERAR:

-" Detta är ännu ett spännande uppdrag för oss på Solarfuture i Sverige AB där vi bidrar med lokalproducerad förnyelsebar solenergi med våra helhetstjänster omfattande idéutveckling och projektutveckling, projektering, installation och montering samt övervakning med service och underhåll. Tillsammans med våra kunder vill vi skapa en hållbar samhällsutveckling. Vi utvecklar visioner till verklighet genom att erbjuda hållbara, funktionella och kostnadseffektiva produkter och lösningar”

Klicka HÄR för att besöka Solarfutures hemsida

Läs hela nyheten på Cision HÄR


Comments


bottom of page